KÜTAHYA / TAVŞANLI - Çardaklı İlkokulu

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Sosyal Bilgiler öğretmenimiz  önderliğinde  öğrencileriimiz tarafından mahallemiz gezilerek çevreye daha duyarlı olalım diye etkinlik gerçekleştirdik.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okul bahçesinde boş olan uygun yerlere öğrencilerimizle beraber ağaç dikme etkinliği yaptık

Ock

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle öğrencilerimiz hazırladığı okul gazetesi özel yayını

Ara

Cahir ARF Matematik Yılı Etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları yarışmasında  öğrencimiz Belinay , Mangala dalında ilçe 1.si olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimize Hekim SİNAN ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Öğretmenlerimiz ile akademik başarı iş ve işlemleri için toplantımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okul müdürümüz Fehmi AK eğitim öğretim işbirliği çerçevesinde diğer eğitim kurumları müdürleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Ock

BİLSEM öğrenci tanılama için oluşturduğumuz sınıf öğretmelerimiz ile toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

Hava güzel olunca 3/ A sınıfı öğretmenimiz öncülüğünde 3/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte çevre temizliğ yaptık.